Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2024

Судитимуть 40-річного чоловіка, який збував кокаїн у Львові

За процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури міста Львова до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 40-річного чоловіка. Йому інкриміновано незаконне придбання, перевезення, зберігання та збут наркотичних засобів особливо великих розмірах (ч. 1, 2, 3 ст. 307 КК України).

Слідством встановлено, що у Львові місцевий мешканець незаконно збував кокаїн. На товар були попередньо встановлені ціни. Замовлення клієнт робив по телефону. Після цього чоловік призначав зустріч, під час якої передавав наркотики безпосередньо з рук в руки.

Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції № 2 Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Львівській області, оперативний супровід – Управління СБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 184