Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.03.2024

1000 доларів США за уникнення адмінвідповідальності – судитимуть мешканця Ходорова

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 36-річного мешканця Ходорова. Йому інкримінують пропозицію та надання службовим особам неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 369 КК України).

Розслідуванням встановлено, що у січні цього року в місті Ходорів, працівниками поліції було зупинено водія транспортного засобу. Чоловік порушив правила дорожнього руху та перебував в стані наркотичного сп’яніння.

Задля уникнення адмінвідповідальності, обвинувачений запропонував поліцейським хабар у розмірі 1000 доларів США. Перебуваючи у службовому автомобілі, він поклав гроші у папку з документами, яка там була. Правоохоронці відмовились від неправомірної вигоди та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Стрийського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 215