Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2024

Збут канабісу – викрито мешканця Стрийщини

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури повідомлено про підозру 43-річному чоловіку за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичних засобів (ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, підозрюваний на території Славської територіальної громади  налагодив збут особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

Чоловік по телефону домовлявся про продаж забороненого засобу. Після цього призначав зустріч, під час якої передавав наркотики безпосередньо з рук в руки. На «товар» були попередньо встановлені ціни. Оплату приймав готівкою. 

Правоохоронці затримали фігуранта в порядку ст. 208 КПК України після збуту чергової «дози» наркотиків.

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено грошові кошти, а також підготовлені для збуту заборонені засоби.

Слідчі дії тривають. Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції № 3 Стрийського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 61