Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.03.2024

Заступник Генпрокурора Дмитро Вербицький провів нараду у Львові

Під час робочої поїздки у Львів заступник Генерального прокурора Дмитро Вербицький провів нараду за участі керівників структурних підрозділів Львівської обласної прокуратури та правоохоронних органів регіону.

 Заступник Генерального прокурора підкреслив, що в умовах повномасштабного збройного вторгнення рф в Україну незмінним пріоритетом у роботі правоохоронних органів залишається виявлення та розкриття злочинів проти основ національної безпеки України. А також якісне документування злочинів країни-агресора і їх розслідування.

Дмитро Вербицький звернув увагу на необхідність подальшого посилення боротьби з незаконним використанням з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, протидії організованим злочинним угрупованням у бюджетній та земельній сферах та розслідування кримінальних правопорушень у сфері охорони навколишнього природного середовища, зокрема щодо законності використання земель природо-заповідного фонду.

Також пріоритетними напрямами назвав боротьбу з корупцією, протидію кіберзлочинності та фішингу, недопущення випадків контрабанди та незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів та інших підакцизних товарів.

Заступник Генпрокурора підкреслив, що протиправне втручання правоохоронців у діяльність бізнесу та тиск на нього є неприпустимими, адже це прямо впливає на інвестиційну привабливість та економіку держави в цілому.

Присутні доповіли про свої напрацювання та визначили конкретні алгоритми дій, спрямовані на вирішення проблемних питань.

Участь у нараді взяли керівник обласної прокуратури, його перший заступник та заступники, начальники самостійних структурних підрозділів обласної прокуратури, начальник Управління СБУ в області, директор ТУ ДБР у м. Львові, начальник ГУ Нацполіції в області, начальник Управління стратегічних розслідувань в області ДСР НП України, т.в.о. керівника ТУ БЕБ у Львівській області, начальник Управління протидії кіберзлочинам в області Департаменту кіберполіції НП України, в.о. начальника Західного регіонального управління ДПС України та в.о. начальника Львівської митниці.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 164