Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2024

Матір, дочка та син збували таблетки «Субутекс» – підозрюваним обрано запобіжні заходи

За процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури міста Львова викрито та повідомлено про підозру трьом мешканцям Львівщини. Їм інкримінують незаконне придбання, зберігання з метою збуту, збут наркотичних засобів, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, матір, донька та син організували збут нарковмісних таблеток «Субутекс» на території Львова та області.
 
Замовлення від «клієнтів» на наркотичні засоби приймали по телефону. Доставляли «з рук в руки», пересуваючись громадським транспортом та поштовими відправленнями.
 
Орієнтовно одна таблетка за цінами чорного ринку коштувала 450 грн.
 
Фігурантів затримано в порядку ст.208 КПК України, їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.
 
Під час обшуків за місцем проживання вищезгаданих осіб вилучено заборонені речовини, канабіс, автомобіль та готівку у різних валютах загальною сумою майже 1 750 000 грн.
 
Слідчі дії тривають.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 17